Quantcast
Новини Пловдив » Кадър на деня » Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово
Кадър на деня

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово

Тесен се оказа двора на училище „Христо Ботев“ в Крумово на 4 март. Второкласници от училището, участваха в открит урок по безопасност на движението и показаха своите знания за правилата на пътя. С демонстрации те разиграха реални ситуации на пътното платно, а заедно с инспектор Ботьо Гиргинов от сектор „Пътна полиция“ Пловдив, коментираха действията на своите връстници. В края на урока петокласници от клуб „Млади еколози“ на учебното заведение заедно със своите учители и служители на полицията, засадиха дръвче – символ на бъдещето.

Закупените от ст. комисар Йордан Рогачев дръвчета ще бъдат засаждани в двора на всяко учебно заведение, в което служители на полицията изнасят урок по безопасност на движението и ще напомнят на подрастващите за грижата към човешкия живот.

С личен труд в инициативата се включиха и ученици от професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване ”Христо Ботев” в град Пловдив. В часовете по практика те изработиха дървени табелки с формата на знак „СТОП“, на които е изписано посланието от кампанията на пловдивската полиция.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...