Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Кадър на деня » Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово
Кадър на деня

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „Христо Ботев“ в Крумово

Тесен се оказа двора на училище „Христо Ботев“ в Крумово на 4 март. Второкласници от училището, участваха в открит урок по безопасност на движението и показаха своите знания за правилата на пътя. С демонстрации те разиграха реални ситуации на пътното платно, а заедно с инспектор Ботьо Гиргинов от сектор „Пътна полиция“ Пловдив, коментираха действията на своите връстници. В края на урока петокласници от клуб „Млади еколози“ на учебното заведение заедно със своите учители и служители на полицията, засадиха дръвче – символ на бъдещето.

Закупените от ст. комисар Йордан Рогачев дръвчета ще бъдат засаждани в двора на всяко учебно заведение, в което служители на полицията изнасят урок по безопасност на движението и ще напомнят на подрастващите за грижата към човешкия живот.

С личен труд в инициативата се включиха и ученици от професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване ”Христо Ботев” в град Пловдив. В часовете по практика те изработиха дървени табелки с формата на знак „СТОП“, на които е изписано посланието от кампанията на пловдивската полиция.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...