Quantcast
Новини Пловдив » България » Фен съветва Борисов да измете опонентите с метла
България Важно Политика

Фен съветва Борисов да измете опонентите с метла

Привърженикът на Борисов с метлата
Привърженикът на Борисов с метлата

„Като гледам как те мачкат, аз, ако към на тебе, ей с тая метла… Не мога да ги търпя, казвам ти.“ С тези думи се обърна към премиера Бойко Борисов негов привърженик при посещението му в Шипка. Б

Борисовпосети  храм-паметник „Рождество Христово“ в Шипка и получи  благодарствен знак от Старозагорската митрополия заради средствата, отпуснати от правителството, за възстановяването на камбанарията.

„Идват на 3 март веднъж в годината, снимат се тук, а ние ще им възстановим и паметника на Шипка, и тук помогнахме за камбанарията в храма, който пази паметта за героите от Руско-турската освободителна война. Естествено ще направим на манастира и другото крило, както искате. Това е наше задължение, да го направим”, заяви Борисов, цитиран от Нова. Той припомни, че камбанарията била в изключително лошо състояние и всеки момент можела да падне.

Той напомни за помощта, оказана от кабинета и на други храмове в страната, с думите:„За нас вашите молби са заповед.”

Премиерът заяви, че в следващите четири години БВП ще стигне до 100 млрд. лв., а средната работа заплата 2000 лв., санирането също щяло да продължи.

„Още 1-2 месеца трябва да се справим с пандемията. До следващите 4 години, вчера правихме разчети, ще вдигнем брутния вътрешен продукт до 100 млрд. евро. 196 млрд. лв. мога да им ги обещая. Когато преди 4 години взехме управлението, никой не вярваше, че ще стигнем 120-130 млрд. Коронавирусът ни спря за една година“, заяви премиерът. И допълни: „Убеден съм, че постигнем поне 2000 лв. средната работна заплата и нагоре, ще продължим санирането, но на първо място са църквите, манастирите и джамиите, защото искам всички да са спокойни и да се отдадат на вярата.“

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...