Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Допълнителни градски рейсове за Задушница
Градът Пловдив

Допълнителни градски рейсове за Задушница

Автобус №22
Автобус №22

Допълнителни автобуси по 6 линии на масовия градски транспорт пуска днес Община Пловдив. Причината – днес е Голяма задушница и хората ще посетят гробищните паркове.

С делнично разписание днес ще работят автобусни линии №7, 11, 25, 27, 36 и 66, като по линия №27 автобусите ще пътуват до траурен парк „Север“.

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ информират, че за времето от 07:00 до 18:00 ч. с отиване до Рогошките гробища ще се движат и автобусите по линия №25. В този интервал от време идващите от район „Тракия“ автобуси ще правят завой надясно от бул. „Източен“ по бул. „Шести септември“ и през моста на Адата отново с десен завой по „Рогошко шосе“ ще продължат до траурния парк. След това ще се върнат обратно, за да продължат по утвърдената транспортна схема. В посока към район „Тракия“ вместо да завият надясно по бул. „Източен“ автобусите ще продължат направо по бул. „Шести септември“, през моста на Адата и по „Рогошко шосе“ до гробищата, а след това с обратен завой ще се върнат, за да продължат по установения маршрут.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...