Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Мараджиев: Листата на ГЕРБ в Пловдив област е балансирана, пълна с реализирани и успешни личности
ИЗБОРИ 2021 Регион

Мараджиев: Листата на ГЕРБ в Пловдив област е балансирана, пълна с реализирани и успешни личности

Георги Мараджиев представи Дани Каназирева и кандидатите за депутати пред общинските ръководители на ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев представи водача на листата Дани Каназирева и кандидатите за народни представители за 45-ото Народно събрание пред общинските ръководители на ГЕРБ в област Пловдив.

На срещата присъстваха и кандидатът за депутат от коалиционния партньор СДС Йордан Кръстанов, зам.- председателят на СДС и кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов, областният административен секретар на ГЕРБ и кмет на Раковски Павел Гуджеров.

„Моите амбиции, а надявам се и вашите, са ние от ГЕРБ да управляваме и в следващия мандат на парламента, за да продължим започнатото, да успеем да изградим заедно европейския облик на общините. Промяната вече започна при управлението на Бойко Борисов и процесите трябва да продължат“, коментира Георги Мараджиев.

Той благодари на общинските ръководители за подкрепата при съставяне на листата и подчерта, че с помощта на общинските структури е съставена една балансирана листа, пълна с реализирани, компетентни и успешни личности. Мараджиев изтъкна още, че в лицето на Дани Каназирева, Пловдив област има един амбициозен, целеустремен и деен водач, който винаги ще отстоява интереса на местните хора и на всички български граждани.

„Имаме за цел заедно да обединим десния вот и да не допуснем БСП във властта, каза д-р Емил Кабаиванов. Само, когато сме заедно, ще бъдем силни и ще спечелим изборите, вярвам в това, допълни още той.

Общинските координатори на ГЕРБ в Пловдив област

В заключение областният координатор Георги Мараджиев подчерта, че листата на ГЕРБ – Пловдив област е пълна с млади, достойни и компетентни кандидати, всеки от които заслужава да бъде народен представител. Мараджиев изтъкна, че добър резултат на ГЕРБ на парламентарните избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. Само тогава местната власт може да вложи цялата си енергия в реализирането на различни проекти, които да подобрят средата за живот. В изказването си Мараджиев не скри и амбицията си ГЕРБ да извоюва 5 депутатски места на предстоящите избори на четвърти април.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...