Quantcast
Новини Пловдив » България » Петър Москов: Розовите комунисти водят фашизъм със себе си
България ИЗБОРИ 2021 Мнения Политика

Петър Москов: Розовите комунисти водят фашизъм със себе си

Петър Москов
Петър Москов

Свободата не е да има бежови травестити на Лъвов мост, а да има спокойна
среда за избор и житейско състезание, казва лидерът на КОД

В хода на кампанията партия КОД продължава да разобличава опитите на новия розов комунизъм да подчини гражданите на един лъжлив и невъзможен свят. КОД е срещу розово либералните ексцесии в България и в ЕС.
Това са новите, преоблечени в розово комунисти, които водят фашизма със себе си. Те създават лъжа. Лъжат как стоят нещата в живота. Не, равенство няма. Един умен, трудолюбив и образован човек не дължи интеграция, за да се изравни с мързеливия, глупавия и неукия. КОД настоява да разобличим и да се изправим срещу тази лъжа.
Те разградиха държавата и го направиха съзнателно. Сега казват, че мафията е превзела държавата. Не, мафията не я е „превзела“, защото там, където няма държава, всичко е мафия. Не може да лъжеш хората, че ще оправиш всичко, като сменят този или онзи, а в същото време да разграждаш държавата и да я лишаваш от всякаква възможност за контрол.
Това е лъжа. Там, където има силна държавност, мафия няма.
Обвиняват ни, че сме фашисти. Не, КОД не е фашистка партия. Фашизмът се ражда от хаоса и от липсата на правила. Фашизмът възниква именно когато няма партии като КОД, които да се борят за правила, за подредена държава,  за спокойствие и свобода на избора. КОД е за силна държава, която да подреди обществото и да наложи справедливост. Свободата е ред и спокойна среда за избор и житейско състезание, а не да има бежови травестити на Лъвов мост.
На България са нужни не подмяна на хора по високите постове, а декомунизация и лустрация за скъсване на връзките със старите комунисти, които днес се преобличат като либерали и ни забраняват да мислим свободно, да избираме свободно, дори да дишаме свободно, защото така сме увеличавали „въглеродния отпечатък“. Като лекар, ще поясня, че човек,
който не „оставя въглероден отпечатък“, умира.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...