Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Мараджиев показа пред кандидати от ГЕРБ в 17 МИР промяната в Стамболийски
ИЗБОРИ 2021 Регион Стамболийски

Мараджиев показа пред кандидати от ГЕРБ в 17 МИР промяната в Стамболийски

Георги Мараджив показа какво е свършено в Община Стамболийски
Георги Мараджив показа какво е свършено в Община Стамболийски

Кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ-СДС в 17 МИР направиха обиколка из региона на Стамболийски и всички населени места от общината.
Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев показа какво е свършено в общината и общинския център при управлението на ГЕРБ вече втори мандат. Проектите, които са изпълнени в Стамболийски, са благодарение на средствата, осигурени от правителството на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов. Това са нови пътища, ремонт на площади, реновиране и облагородяване на паркове, изграждане на детски площадки и инвестиции в размер на милиони за финансиране на проекти в сферата на образованието и здравеопазването. „Ние сме първата община не само в България, но и в Европа, която пусна безплатен общински транспорт за своите жители, затова бяхме в топ 10 на общините с иновативна политика за 2017-та година. След това направихме и безплатен Детски център“, припомни кметът Георги Мараджиев.

„С такава социална политика община Стамболийски може да бъде пример и на останалите общини. Те само могат да се учат от вас, защото, освен че има социална страна, този модел е и пример за хората, които могат да оставят колите с цел опазване на околната среда“, бяха думите на водача на листата на ГЕРБ Дани Каназирева по повод работата на общинската администрация. След град Стамболийски кандидатите за народни представители посетиха и четирите села в общината – Куртово Конаре, Ново село, Триводици и Йоаким Груево. Пред жителите заяви, че могат да разчитат на нейната подкрепа за всеки един проблем. В Куртово Конаре общинският ръководител на ГЕРБ – Стамболийски Стоян Богданов посрещна кандидат-депутатите и им показа реновирания наскоро централен парк с прилежащо площадно пространство, места за отдих и детски площадки. Каназирева, Пильов, Вълканска и областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев отидоха и на място до отводнителния канал на Ново село, който в момента се почиства от наноси и растителност със средства от държавата. Сумата, която Министерски съвет отпусна за съоръжението е 700 000, като първият транш от 380 000 вече е преведен. В Триводици Дани Каназирева и кандидат-депутатите от Стамболийски разгледаха новия център и новата църква „Св. Георги“, в чийто градеж са инвестирани над 150 000 лева. Обиколката на общината завършиха в Йоаким Груево, където съвсем скоро също приключи ремонтът на центъра. За селото Общината има изготвен проект в размер на 2,8 милиона, за който очаква финансиране от правителството. Дани Каназирева още веднъж заяви пред жителите на общината своята подкрепа. /ПловдивПрес

Каназирева обеща да помага
Каназирева обеща да помага
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...