Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Пловдив » Наркотици за над 5 млн. лв. иззети в Пловдив за година
Крими Пловдив Съд и Прокуратура

Наркотици за над 5 млн. лв. иззети в Пловдив за година

Прокуратура и полиция отчетоха свършеното през 2020 г.
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Наркотици за малко над 5 млн. лв. са иззети от пловдивската полиция през 2020 г. при различни акции. Това отчете шефа на полицията ст. ком. Йордан Рогачев, който допълни, че наркотикът е от различни видове.

Той и прокуратурата отчетоха свършеното през миналата 2020 г. По думите му в Пловдив и областта има спад на конвенционалната престъпност, по-малко са и катастрофите.

Тодор Деянов – апелативният прокурор на Пловдив, отчете също спад в конвенционалната престъпност , а и липса на телефонни измами през 2020 г.

„Имам идея да организираме среща с кметове на общини, на която да се обсъдят проблемите в малките населени места и да се предприемат мерки за решаването им. Може би трябва засилено полицейско присъствие и видеонаблюдение. Също е добре да се открият и приемни на Районна прокуратура“, коментира Деянов.

Окръжният прокурор Румен Попов акцентира на борбата с корупцията. „Няколко години се отчитаха минимум полицейски подкупи. За да избегнем местните зависимости, се стигна дотам, че да има размяна на райони, т.е. полицаи от Карлово отиват в Асеновград. До вчера има 16 нови бързи производства. Ще се борим, за да спрем тези подкупи“, коментира той.

Районният прокурор Чавдар Грошев не забрави да спомене и проверките след самосезиране на прокуратурата. След различни материали в медиите прокуратурата е започнала проверка по 10 случая през 2020 г. и 3 от началото на 2021 г.

Още

Правят карта на незаконните сметища в Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...