Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Ботев и Вис Виталис стартират кампания „110 бебета за 110 години Ботев Пд“
БГ Футбол Ботев Важно Градът Спорт Спорт Важно

Ботев и Вис Виталис стартират кампания „110 бебета за 110 години Ботев Пд“

Тошко Неделев и шефката на Вис Виталис Ани Саравакова са лицата на кампанията "110 бебета за 110 години Ботев Пд
Тошко Неделев и шефката на Вис Виталис Ани Саравакова са лицата на кампанията "110 бебета за 110 години Ботев Пд

Ботев (Пловдив) стартира уникална кампания, посветена на предстоящия 110-годишен юбилей на Клуба. „Жълто-черните“ избраха за начало на кампания датата, на която е основан най-старият футболен Клуб в България.

Кампанията е под надслов „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“ и е насочена към малките ботевисти, които ще се появят на бял свят през 2021 година. Участие в иницативата могат да вземат всички българчета, които се родят след 12.03.2021г.

Тошко Неделев и управителката на Вид Виталис Ани Саравакова са лицата на кампанията.

Първите 110 малки „канарчета“ ще получат специални подаръци от най-стария футболен Клуб – клубна членска карта с персонализирано име и номер, както и уникален комплект за новородени, изготвен от нашите партньори Вис Виталис.

„За мен е удоволствие да участваме в тази кампания по случай юбилея на Ботев Пловдив. Най-старият футболен клуб у нас има десетки хиляди фенове, но нека не забравяме и за най-малките. Затова от Вис Виталис ще зарадваме 110 новородени бебчета с подаръчни комплекти специално за тях“, коментира пред ПловдивПрес Ани Саравакова.

Всяко следващо бебе над 110 брой също ще получи клубна членска с персонализирано име и номер. Притежателите на членската карта ще получат 5% отстъпка в рамките на кампанията, която ще продължи до 12.03.2022г.

Кампанията ще бъде разпространена и сред повечето водещи болници в град Пловдив.

За участие в кампанията трябва да попълните контактната форма на специално изработения за целта сайт – https://botevplovdiv.bg/110babies .

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...