Новини от Пловдив » Пловдив » Дни на отворените врати в УХТ за пръв път онлайн
Образование Пловдив

Дни на отворените врати в УХТ за пръв път онлайн

УХТ
УХТ

Мартенското издание на дни на отворените врати, което УХТ организира по традиция, за да се срещнат кандидат-студентите с преподаватели, приключи.

За първи път през тази година те бяха проведени в нов формат – онлайн и по факултети. В три последователни дни деканите на Технологичен, Технически и Стопански факултет представиха университета, условията за обучение в отделните направления и специалностите, в които кандидатите могат да продължат образованието си, посочи зам.-ректорът на учебна дейност и академичен състав доц. д-р Христо Спасов. Бъдещите студенти задаваха въпроси за балообразуването, материалната база на университета и за реализацията след дипломирането.

По време на срещите преподаватели направиха презентации и показаха видеоклипове с участие на добре реализирани възпитаници на УХТ. Приеха се много добре, коментира доц. Спасов. Той увери, че ръководството ще организира и второ издание на дните на отворени врати през следващия месец, което също ще бъде онлайн в три последователни дни, по факултети. Планираме и срещи с нашите бъдещи студенти на живо, но се съобразяваме с епидемичната обстановка, каза зам.-ректорът.

Тази есен УХТ ще приема студенти в 9 направления и 24 специалности, от които новите са три – „Технология на храни и ароматични продукти“, „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти“ и „Икономика на туристическата индустрия“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...