Новини от Пловдив » Важно » Близо 22 кг наркотици откриха при спецакция във Велико Търново
Важно Карлово Крими Регион

Близо 22 кг наркотици откриха при спецакция във Велико Търново

Наркотикът е открит под легло в апартамент във Велико Търново

7 деши са задържани при спецакция срещу разпространението на наркотици. Акцията е извършена от полицията във Велико Търново заедно с техни колеги от София, Пловдив, Ловеч и Благоевград, съобщават от МВР.

Извършени са претърсвания на 14 адреса във Великсо Търново, София, Пловдив, Ловеч, Карлово, Свищов, Ботевград и Петрич. Задържаните седмина са на възраст от 19 до 33 години, от Свищов, Средец, Петрич, Сандански, Карлово и Севлиево. Иззети са над 23 кг растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана, на стойност над 126 000 лв., както и два автомобила, за които има данни, че са използвани за осъществяване на престъпната дейност. Близо 22 кг от намереното количество е установено под легло в жилище във Велико Търново, което е било използвано като депо.

След доклад на материалите по случая в Окръжна прокуратура – Велико Търново, четирима от задържаните – на 22, 23 г. от Свищов, 27-годишен от Петрич и 33-годишен от Севлиево са привлечени като обвиняеми. Мерките им за задържане са удължени на 72 часа.  Работата по документиране на престъпната им дейност продължава под наблюдението на прокуратурата.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...