Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Инж. Владимир Кисьов, ВМРО: Времената са трудни, трябват силни политици
Важно ИЗБОРИ 2022 Политика

Инж. Владимир Кисьов, ВМРО: Времената са трудни, трябват силни политици

Времената са трудни и хората в България трябва да залагат на успели и силни политици, за да успеем да преминем през ковид кризата. Това обяви водачът на листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив- област инж. Владимир Кисьов.

-17 години сте общински съветник от „Съюз за Пловдив“, защо се припознахте и се съгласихте да сте водач на листата на ВМРО?

-Много от ценностите и политиките на ВМРО се припокриват с моите виждания. Това е по отношение на доходи, на сигурност, на класическото българско семейство. Също така видях, че на 90% са изпълнили поетите ангажименти в настоящото правителство.

Това е увеличението на минималната пенсия, което беше първият етап от тяхната политика. Вторият етап е вече за повишаване на останалите пенсии, което, ако е рекъл Господ, ще стане в настоящия мандат. В личен план мога да кажа, че Красимир Каракачанов върна блясъка и достойнството на българския пагон и на армията. В много разговори с мои приятели и познати от военно- промишления сектор казват, че по- подготвен военен министър е нямало в последните 30 години. Много неща ни свързват като политики, нямаме принципни различия.

-С оглед ковид кризата, Вие идвате от големия бизнес, ако хората Ви гласуват доверие, как бихте разрешили проблемите на бизнеса, за да излезем от тази криза и икономиката да тръгне нагоре?

-Първото нещо е липсата на диалог, което води до некомпетентност и до липса на чуваемост. Модерните политици трябва да разговарят по дадени въпроси.

-Когато започнахте с Вашия бизнес, търсили ли сте подкрепа от политици и обръщали ли са ви внимание?

-Никога през живота ми на съм търсил такава подкрепа. Навремето, когато започнах да правя бизнес, през 90- те години, бях млад и наивен и смятах, че предприемачите се занимават с предприемачество, а политиците с политика. Като поизраснахме видяхме, че нещата не са точно така. Все още е много силно влиянието на политическата класа върху бизнеса, което не е много добре. Аз съм радетел на свободния пазар, на състезанието между хора и идеи и смятам, че това води до прогрес.

-Има ли честни състезания?

-На свободния пазар са почти честни, защото там, ако не си много дързък в бизнеса, ако не си много рутиниран самия пазар те изхвърля. Дори да можеш да вземеш евтин актив, ако не умееш да го управляваш качествено, просто пазара те изхвърля.

-Вие открит ли сте за чуваемост, ако хората Ви изпратят в Народното събрание?

-Аз не съм от хората, които много говорят, аз предпочитам да действам и да показвам резултати. Не напразно Господ ни е дал две уши, две ръце и една уста. По- малко да говорим, повече да слушаме и повече да работим. В Общинския съвет в Пловдив знаят, че аз съм диалогичен. Винаги търся баланс, така че всички страни да излязат достойно и гордо от ситуацията и винаги на първо място поставям обществения интерес. Винаги мисля на първо място за града си, за района си и умея да докарвам нещата докрай. Политиците много обичат да говорят, но малко от тях умеят даден процес да го изкарат докрай. Тоест това, което искат хората, а те искат резултати и то не просто резултати, а бързи и качествени резултати.

-В условията на ковид как провежда ВМРО своята кампания, не можете да организирате големи събития и да се срещате с много хора?

-Спазваме всички мерки, правим кампанията от врата на врата, срещи с един, двама трима души. Хората искат надежда, за да могат да мечтаят. Те искат да се гордеят с техните политици. Ние трябва да чуваме хората и после като влезем в парламента да изпълняваме. Сега всички вървят и обещават големи заплати, инфраструктури, бензиностанции във всяко село и какво ли не, на страшни чудеса съм се наслушал. Тези дни слушах икономическите експерти на три партии как спорят. Те не се чуват един друг. Това го забелязват хората, а хората искат човещина. Когато поемеш ангажимент, да го изпълниш.

-Какво бихте казали на хората, защо да гласуват за Вас и ВМРО?

-Да гласуват за ВМРО с бюлетина №1, защото това е партия, която се е доказала. Тя е марка в българската политика по отношение на родолюбието и патриотизма и поемайки ангажименти, винаги ги е изпълнявала. Времената са трудни и хората в България трябва да залагат на успели и силни политици, за да успеем да преминем през ковид кризата. Аз съм такъв, аз съм силен, аз съм отговорен, затова гласувайте за ВМРО с бюлетина № 1./ПловдивПрес

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...