Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Веселин Марешки и Валери Симеонов с мощна подкрепа за Елена Пешева в Пловдив
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Веселин Марешки и Валери Симеонов с мощна подкрепа за Елена Пешева в Пловдив

Посрещнаха с пита водача на листата в Пловдив Елена Пешева и лидерите на ВОЛЯ Веселин Марешки и НФСБ Валери Симеонов
Посрещнаха с пита водача на листата в Пловдив Елена Пешева и лидерите на ВОЛЯ Веселин Марешки и НФСБ Валери Симеонов

Галина ГЕОРГИЕВА

Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов дойдоха в Пловдив да подкрепят водача на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ-НФСБ в 16 МИР Пловдив-град Елена Пешева. Те бяха посрещнати с пита пред шатрата на ВОЛЯ-НФСБ на Главната, където се събраха представители на двете партии.

Водачът на листата Елена Пешева честити на пловдивчани християнския празник Благовещение. Тя им пожела да бъдат здрави и да има повече вяра, разбирателство и любов във всяко семейство. „Ще пръдължавам да работя за пловдивчани. Гласувайте ни задачи с бюлетина номер 24, за да защитим традициите, семейството и децата!“ , призова Елена Пешева.

Валери Симеонов и Веселин Марешки с подкрепа за Елена Пешева
Валери Симеонов и Веселин Марешки с подкрепа за Елена Пешева

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки похвали работата на Елена Пешева в 44-ото Народно събрание. „Горди сме, че успяхме да издигнем местен човек за водач на листата. Елена Пешева е пловдивчанка, познава проблемите на съгражданите си и ще защитава техните права.  Надяваме се хората отново да я подкрепят за втори мандат“, каза Марешки.  Той припомни част от приоритетите на Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ – безплатни лекарства за ученици до 18 години и пенсионери над 65 години, увеличение на пенсиите с минимум 200 лева и  справедливи цени на горивата. „Виждаме, че  в последните дни цените отново хвърчат над 2 лв. за литър бензин. Ние ще сложим край на този грабеж, като влезем в следващия парламент! Много от българските граждани, включително и пловдивчани, повярваха на митовете и легендите за ВОЛЯ преди 4 години, призоваваме ги сега да поправят грешката си на 4 април и да ни подкрепят. Успех на Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ! С номер 24 в бюлетината нека българите да гласуват за нас!“, призова Веселин Марешки.

Валери Симеонов също обяви, че се гордее с листата на Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ , а фактът, че водачът на листата е от града,  е проява на патриотизъм. „За Патриотична коалиция- ВОЛЯ и НФСБ Пловдив е изключително важен избирателен район. Пловдив е най-промишленият град на държавата. В основата на нашата програма залагаме икономическия патриотизъм, който е насочен към повишаване на доходите и насърчаване дейността на дребния  и средния бизнес. Предлагаме представителство в Народното събрание както на малките фирми и предприемчивите българи, така и на истинските патриоти“, каза Симеонов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...