Quantcast
Новини Пловдив » Крими » Изгубени 600 лв. в такси – причина за палежа на колите в Ягодово
Крими Пловдив Съд и Прокуратура

Изгубени 600 лв. в такси – причина за палежа на колите в Ягодово

Прокурорите Чавдар Грошев и Атанас Илиев

Изгубен портфейл с 500-600 лева в таксиметрова кола е причина за палежа на таквиметровите коли в село Ягодово. „Задържан е 27-годишен мъж от село Крсилово, направил е пълни самопризннаия. Обяснил е това, че преди известно време изгубил портфейл с 500-600 лв. в такси и оттогава намразил такситата и конкретната фирма, затова решил да отмъсти. Дори е обяснил с каква смес е подпалил колите – дизел и бензин“, обясни говорителят на Районна прокуратура Пловдив Атанас Илиев.

Задържаният не е криминално проявен, не е осъждан. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за палеж на автомобилите и да му бъде поискана мярка за неотклонение „задържане под стража“. Грози го затвор между 1 и 8 години.

По думите на районния прокурор Чавдар Грошев таксиметровите коли са били на паркинг, до който има сервиз. И двете места са собственост на двойка, която живее на съпружески начала. Колите са били без акумулатори, т.е. няма как причината за пожара да е техническа неизправност.

Няма данни палежът да е поръчков, но прокуратурата ще разследва всички версии. Предстои още работа по случая, изготвяне на експертизи.

Още

Подпалвач изпепели 8 таксиметрови автомобила в Ягодово

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...