Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Кандидати от ГЕРБ-СДС обсъдиха с пловдивчани приоритетите в политическата програма
ИЗБОРИ 2021 Политика

Кандидати от ГЕРБ-СДС обсъдиха с пловдивчани приоритетите в политическата програма

Кандидатите за депутати на шатрата на ГЕРБ
Кандидатите за депутати на шатрата на ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив-град Радомир Чолаков, Стефан Шилев, Спас Шуманов и Мирослав Тенев проведоха срещи с граждани на централния предизборен пункт на площад „Стефан Стамболов“.

„Моята кауза е Пловдив да стане най-добро място за живеене. Ще работя за подобряване на експертизата при подготвянето на законопроектите, особено при прилагането на евродирективите. Години наред внушаваха, че политиката е мръсна работа, и умишлено отблъснаха цели поколения от нея. Ще реабилитираме значението на думата „политика“, заяви Радомир Чолаков.

„Реформата в образованието продължава с оптимизиране на учебните програми, за да се се освободи време за формиране на умения, с насочване на изпитите към измерване на функционална грамотност и с насърчаването на иновации. Във висшето образование приемът е според потребностите на икономиката, ще стимулираме научната дейност, ще се изградят модерни кампуси“, заяви доц. Стефан Шилев.

„Ще продължа да работя за развитието на летище Пловдив, пловдивчани го заслужават“, категоричен бе Спас Шуманов.

„Подписах декларацията „Стани защитник на децата“ и се присъединих към инициативата „Парламентарна група за децата“. Като член на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Пловдив познавам добре проблемите в системата и съм мотивиран да работя за тяхното решаване“, заяви Мирослав Тенев.

На 04.04.2021 г. гласувай за тези, които са доказали, че могат, с номер 28 в интегралната бюлетина – ГЕРБ-СДС!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...