Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Манол Генов и кандидати за депутати от 17 МИР с благотворителен жест за параклис в Катуница
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Манол Генов и кандидати за депутати от 17 МИР с благотворителен жест за параклис в Катуница

Манол Генов

На големия християнски празник Благовещение група социалисти от Пловдив- област, сред които и кандидати за народни представители от “ БСП за България“ от 17 МИР направиха парично дарение в подкрепа на благородна инициатива. По повод десет години от трагичните събития в селото, когато две млади момчета загубиха живота си в дните на размирици през септември 2011 година, местните хора ще изграждат параклис. Така паметта на младежите Ангел Петров и Павел Толев ще има още един знак на уважение и почит.

Подкрепата си към инициативата за съграждане на параклис, освен с дарението, изразиха и на място социалистите, кандидати за народни представители от областната листа на Пловдив, Енко Найденов , Петър Антонов, Иван Яков, Светозар Славчев. Трябва да помним, за да не се повтаря никога но такъв нелеп начин да се губят млади животи, коментираха те.

Съпричастен съм изцяло към инициативата от идеята и до пълното й реализиране, ще помагаме с каквото е нужно още, за да има Катуница този знак на почит, още повече, че заради него бе регистрирано гражданско сдружение „Катуница- 2011“, коментира и водачът на листата на 17 МИР, Манол Генов, който не успя да присъства заради тържественото закриване мандата на 44-то Народно събрание. Кметът на Садово, Димитър Здравков, на Катуница, Красимир Юруков и Атанас Телчаров, председател на Общинския съвет на БСП- Садово също уважиха с присъствие и съпричастност дарителската инициатива.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...