Quantcast
Новини Пловдив » България » Момчета на 15 и 16 г. с обвинения за зверско убийство в Търговищко
България Важно Крими

Момчета на 15 и 16 г. с обвинения за зверско убийство в Търговищко

Полицейска лента
Полицейска лента

Момчета на 15 и 16 г. с обвинения за зверско убийство в Търговищко. Другите двама обвиняеми са мъже на 26 и 50 г.  Окръжна прокуратура – Търговище, повдигна на четиримата обвинение за убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост по хулигански подбуди.  26-годишният мъж е криминално проявен и е извършил деянието при условията на опасен рецидив. Към момента обвиняемите са задържани за срок до 72 часа и предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо тях – „Задържане под стража“.

За случая информира административният ръководител на Окръжна прокуратура – Търговище, Диляна Стоянова на съвместен брифинг с директора на ОД МВР в града старши комисар Николай Ненков.

Престъплението е извършено вечерта на 23.03.2021 година. 51-годишната жертва на жестокото убийство бил на гости в село Ралица, когато в дома на домакините му пристигнали двамата непълнолетни. Те започнали да нанасят побой над мъжа. Малко по-късно към тях се присъединили и другите двама обвиняеми. Четиримата натоварили жертвата в автомобил и потеглили в неизвестна посока. На следващия ден тялото на 51-годишният мъж било намерено извън селото.

Работата по разследването продължава, изясняват се мотивите за извършване на жестокото убийство, както и детайлите около случая. Досъдебното производство е преобразувано в следствено дело поради факта, че двама от извършителите не са навършили пълнолетие.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...