Quantcast
Новини Пловдив » Мнения » Ясен Петров: Сблъскахме се с реалността срещу Швейцария
БГ Футбол Мнения Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Ясен Петров: Сблъскахме се с реалността срещу Швейцария

Ясен Петров, селекционер на националния отбор по футбол.
Ясен Петров, селекционер на националния отбор по футбол.

Националният селекционер Ясен Петров, призна, че поражението от Швейцария е било сблъсък с реалността. Той защити своя щаб с оглед на факта, че е имал само три дни работа с повиканите от него футболисти. Пловдивчанинът се надява, че „лъвовете“ ще демонстрират по-голямо желание и концентрация срещу Италия.

„Сблъсък с реалността! Имахме само три дни, за да работим. Много детински грешки. Не знам от какво от притеснение или прекомерно желание… През втората част футболистите ни се опитаха и донякъде нещата бяха прилични. Явно ни предстои много работа.

Не мога да си обясня това поведение. В съблекалнята преди мача показаха, че искат да играят на висота. Много е трудно да се върнеш при 0:3. В този си вид, защитата ни се вижда за първи път. Не искахме да правим там промени, защото виждате, че после влязоха в мача. Швейцарците физически са с класа над нас. Всички, които влязоха като смени, се представиха на добро ниво.

За три дни няма как да направим чудеса. Имайте предвид, че Швейцария наистина умее да владее топката. Трябва срещу Италия да бъдем концентрирани от първата минута, това е“./ПловдивПрес

Още

Ех, Катар: България катастрофира срещу Швейцария с 1:3 у дома

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...