Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2019 » Водачът на ВМРО в Пловдив-област Владимир Кисьов: Политиката е призвание, не професия
ИЗБОРИ 2019 Регион

Водачът на ВМРО в Пловдив-област Владимир Кисьов: Политиката е призвание, не професия

Владимр Кисьов се срещна с граждани в Хисаря

Моят род е от тук. Майка ми е от Старо Железаре, а баща ми – от Хисаря. Тук съм започнал да се трудя и никога не съм се срамувал от каквато и да било работа. Умея да управлявам хора и процеси. Аз съм предприемач и никога не съм се занимавал с обществени поръчки. Това обяви водачът на листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив- област инж. Владимир Кисьов на среща с граждани на Хисаря.

„Политиката за мен не е професия, а призвание. Получих голямо доверие от Красимир Каракачанов. Хубаво е, че нови лица влизат в политиката, които са се занимавали с браншови и неправителствени организации, защото те могат да защитават интересите на хората“, каза инж. Кисьов.
На срещата бе коментирано развитието на Хисаря като дестинация за спа туризъм по подобие на Велинград, който бележи голямо развитие в последните години.

„Хисаря е императорски град. Тук има много резерви за правене на бизнес и разкриване на работни места. Градът обаче е много изостанал, а трябва да изпревари Велинград. Трябва хотелиерите да се обединят. От Европа се чакат много пари по интегрирани проекти между общините за инфраструктура. Познавам тази ниша и ще работя Хисаря да се възроди. Това е моя детска мечта. Знам какво беше преди тук, спомням си как сме посрещали два пъти Фидел Кастро и веднъж Индира Ганди“, разказа инж. Кисьов.
„Първата ми и основна задача е да обърнем тренда спрямо Бургас, защото те взеха 150 милиона, спрямо 80 милиона за Пловдив и областта. Затова е много важно да имаме лоби и да постигнем тези резултати“, завърши Кисьов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...