Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Манол Генов и Енко Найденов откриха предизборна шатра на БСП в Асеновград
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика Регион

Манол Генов и Енко Найденов откриха предизборна шатра на БСП в Асеновград

Манол Генов

Символичен старт на работата на предизборната шатра в Асеновград  дадоха двамата кандидати за народни представители от БСП – Асеновград – водачът на листата коалиция „БСП за България” Манол Генов и младият юрист Енко Найденов заедно с лидера на БСП д-р Емил Караиванов и председателката на Младежкото обединение Краси Йовкова. На събитието присъстваха членове и симпатизанти на БСП, граждани. Домакините на събитието – младите хора в БСП, посрещаха посетителите с усмивка и предизборни материали на коалицията.

„Има много предпоставки БСП да бъде първа политическа сила в област Пловдив, хората вече категорично искат промяна. За последните 10 години те намразиха управляващите от ГЕРБ, благодерение на тях самите”, сподели Манол Генов пред присъстващите.

„Въпреки тежките условия на тази предизборна кампания, в която сме поставени всички, аз се срешнах с много хора и всички искат едно и също – промяна. Никой не иска да сме водещи в мрачните класации: първо място по корупция, по смъртност и по демографска криза, а свободата на словото след 99 място. Хората категорично не приемат унизителната практика да се раздават пари от джипка на премиера” , коментира Енко Найденов настроенията на хората от срещите си досега.

„Вярваме ви и на 4 април ще гласуваме за вас с номер 4 в интегралната бюлетина за народни представители“, така поздрави и пожела успех на кандидатите на БСП младата социалистка Краси Йовкова.
Предизборната шатра ще посреща избирателите всеки ден от 10.00 до 18.00 часа и всеки може да се запознае по-подробно с кандидатите и предизборната платформа на коалиция „БСП за България”.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...