Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Младежките политики и електронното управление – акцент в срещите на Христина Кашилска, Георги Липчев и Мирослав Тенев от ГЕРБ-СДС
ИЗБОРИ 2021 Политика

Младежките политики и електронното управление – акцент в срещите на Христина Кашилска, Георги Липчев и Мирослав Тенев от ГЕРБ-СДС

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив-град Христина Кашилска, Георги Липчев и Мирослав Тенев, проведоха срещи с граждани на централния предизборен пункт.

„Политики, насочени към младите хора са заложени във всички части от програмата ни „България следващо поколение“. Основната ни задача е да осигурим среда за социална, професионална и личностна реализация в България. Работим за повече самостоятелни млади българи с добро образование, умения и демократични ценности, които да живеят и отглеждат децата си в родината. Предлагаме да продължим двете национални програми за младежта на Министерството на младежта и спорта – за превенция на агресията и зависимостите сред младите и популяризиране на отговорно поведение. Чрез тях се дава възможност на младежките организации да развиват многобройни обучения и семинари, целящи да повишат информираността и да подпомогнат сектора. Ще продължим да изграждаме младежка инфраструктура“, заяви Мирослав Тенев, който е ръководител на младежката организация на ПП ГЕРБ в Пловдив.

Деветата в листата – общинският съветник Христина Кашилска обясни, че подкрепата за затворените сектори и служителите им ще продължи. Тя припомни и някои факти: С над 1,9 млрд. лв. са подкрепени гражданите и бизнеса от началото на пандемията. Само по схемата 60/40 са съхранени над 300 000 работни места и са изплатени 952 млн. лв. По мерките 80/20, „Запази ме“ и за секторите „Хотелиерство и ресторантьорство“, „Транспорт“ и „Туризъм“ вече са платени над 230 млн. лв.

„Днес ключовият въпрос вече не е дали, а как да интегрирае електронното упраеление в България. Важно е информационните и комуникационни технологии в системите на публичната администрация да се сформират чрез ефективно ръководство и компетентни кадри. Електронното управление трябва да доведе до по-ефективна администрация чрез опростяване на работните процеси. Това ще доведе до намаляването на административната тежест и най-важното облекчение за гражданите и бизнеса.“, заяви Герги Липчев, който е представител на СДС.

На 04.04.2021 г. гласувайте за тези, които са доказали, че могат и ще движат България в правилната посока – коалиция ГЕРБ-СДС с номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...