Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Районен съд- Асеновград спира откритите заседания за две седмици
Асеновград Регион

Районен съд- Асеновград спира откритите заседания за две седмици

Районен съд - Асеновград

Районен съд–Асеновград преустановява разглеждането на дела в открити съдебни заседания за периода от 29.03.2021г. до 09.04.2021г. със специална заповед на председателя на съда.

Тази мярка се налага във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и значителното нарастване на броя на заразени лица с вируса ковид-19.

С цел предотвратяване на разпространението на заразата и опазване на живота и здравето на участниците в производствата и делата, както и на съдиите и съдебните служителите, Районен съд–Асеновград счита за необходимо да се предприемат превантивни действия за ограничаване на присъствието и струпването на лица в сградата на съда.

Ръководството на Районен съд–Асеновград призовава гражданите, адвокатите и страните по дела да се възползват от възможността за дистанционно подаване и получаване на книжа и документи, както и за извършване на справки по вече образуваните дела. Тази възможност подробно е описана в нарочно съобщение, публикувано на интернет страницата на съда./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...