Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Изтича срокът за предложения за членове на комисиите на награди „Пловдив“
Пловдив

Изтича срокът за предложения за членове на комисиите на награди „Пловдив“

Награди Пловдив 2020
Награди Пловдив

Отдел „Култура, археология и културно наследство“ на Община Пловдив напомня, че до 31 март 2021 г е срокът за внасяне на писмени предложения за състава на комисиите, чиято задача е да определят победителите в отделните категории на награди „Пловдив“.

Както всяка година, в навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, кметът на Пловдив ще връчи престижното отличие на творци, творчески колективи, културни, образователни и други институции за конкретно произведение, събитие или факт с реален принос за развитие на културния живот на Пловдив, реализирани през предходната година.

Моттивираните предложения за членове на комисиите се подават писмено в деловодството н Община Пловдив с кореспондент дирекция „Култура, археология и културно наследство“, в срок до 17 часа на 31 март 2021 г., сряда.

Членовете на комисиите не могат да бъдат вносители на предложения за награждаване с награди „Пловдив“ .

Членовете на комисиите не могат да бъдат предложени за награждаване, нито свързани лица с предложените за награждаване или с членовете на управителни или контролни органи, вносители на предложения.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...