Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Кандидатите на ВМРО се срещнаха с пловдивчани
ИЗБОРИ 2021 Политика

Кандидатите на ВМРО се срещнаха с пловдивчани

Кандидатите на ВМРО в Пловдив

Кандидатите на ВМРО в Пловдив се срещнаха днес с граждани на Главната. Водачът на листата Александър Сиди и вторият в нея Борислав Инчев споделиха, че от разговорите с хората се потвърждава, че програмата на ВМРО, която е насочена към доходите и сигурността на българските семейства, отговаря изцяло на това, което очакват българските граждани.

„Ние показахме, че не даваме празни обещания, затова можем смело да застанем пред избирателите и да им разкажем какво ще правим в следващия парламент“, бяха думите на Александър Сиди.

„Нашата програма е ясна, постигнатото предстои да бъде надградено. За пенсионерите – справедливо според трудовия стаж индексиране на пенсиите, за младите семейства – държавата ще възстановява средства през данъчната система. За 2021 година всички работещи родители, които декларират доходите си, ще могат да върнат в семейния си бюджет, по 450 лева за едно дете, по 900 – за две и по 1350 – за три деца в семейството. Целта на ВМРО е подпомагането да стане постоянно, а сумите до края на мандата да се увеличат за всички работещи родители“, коментира Борислав Инчев.

Кандидатите на партията от 16-ти избирателен район Пловдив ще работят за повече инвестиции в региона, за възстановяване на емблематични за града обекти, за продължаващо модернизиране на културната и образователна инфраструктура и за подкрепа на българския бизнес.

ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...