Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » Енко Найденов, БСП: Климатичните промени са глобална заплаха
Асеновград ИЗБОРИ 2021

Енко Найденов, БСП: Климатичните промени са глобална заплаха

Енко Найденов разговаря с хората за климатичните промени.
Енко Найденов разговаря с хората за климатичните промени.

В първия хубав и слънчев ден кандидатът за народен представител от коалиция „БСП за България” Енко Найденов, както много асеновградчани се изкачи до Асеновата крепост –  емблематичната за Асеновград дестинация за ежедневни разходки. По пътя до крепостта в разговори и приятелски поздрави много граждани и гости на града споделяха радостта си от красивите гледки и възможността да са сред природата, но и притесненията си относно опазването на околната среда и климатичните промени.

„Климатичните промени са глобален проблем. Но и България трябва да даде своя принос в усилията за намаляване на вредните емисии и държавата да се ангажира да осигури улеснен достъп на нисковъглеродни технологии и технологии използващи водорода.

„Зелената” енергия е средство за постигане на чиста природа – здрави хора. Но зелената икономика ще даде възможност за увеличаване на икономическата активност в защитените райони, тоест до увеличаване на заетостта. Считаме за важно да има държавна политика за подпомагане на всички видове планински туризъм и ще прекратим отдаването на концесии на туристически обекти”,  сподели Енко Найденов със заинтересовани любители на природата и нейното опазване, с които разговаря пред крепостта.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...