Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Свалиха плакати на кандидат-депутатка, майка на 4 деца. Тя: Това е вандализъм!
ИЗБОРИ 2021 Регион

Свалиха плакати на кандидат-депутатка, майка на 4 деца. Тя: Това е вандализъм!

Стоянка Мавродиева, ВОЛЯ-НФСБ
Стоянка Мавродиева, ВОЛЯ-НФСБ

Стоянка Мавродиева: Гласувайте машинно! Аз съм вашият глас в парламента!

Предизборните плакати на кандидатката за народен представител от коалицията ВОЛЯ/НФСБ Таня Мавродиева са свалени в Стамболийски, Съединение и Карлово, съобщи самата тя пред ПловдивПрес.

Демонтирането на агитационните материали е станало въпреки възраженията на Мавродиева. Това е вандализъм, навсякъде из общините в региона на Пловдив има плакати на всички други партии, само моите бяха демонтирани, възмущава се Мавродиева, която е единствената кандидат-депутатка майка на 4 деца и с успешен бизнес.

Вече няколко граждански и политически организации пишат петиции до премиера Бойко Борисов и до президента Румен Радев заради отношението към мен като кандидат за народен представител, коментира Таня Мавродиева.

Стоянка Мавродиева е убедена, че политическите й опоненти се страхуват, затова я атакуват. „С гражданската си кандидатура на многодетна майка бъркам договорките на политическата мафия и задкулисието в България. За 30 години демокрация станахме свидетели само на лъжи, кражби и измами! Сега вече са стигнали дъното!“, категорична е Мавродиева.

 

Стоянка Мавродиева се обръща към всички избиратели: Сега е моментът да разбием  политическата мафия! Гласувайте с номер 24 и преференция 113 в защита на българските майки! Гласувайте машинно! Аз съм вашият глас в парламента!

 

Междувременно още няколко инцидента с кандидати на ВОЛЯ/НФСБ предизвикаха възмущението на патриотичната коалиция. 

Къде и кой беше засегнат – четете след малко в ПловдивПрес

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...