Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Бюлетините за парламентарния вот пристигнаха в Пазарджик
ИЗБОРИ 2021 Пазарджик Регион

Бюлетините за парламентарния вот пристигнаха в Пазарджик

Пристигналите в Пазарджик бюлетини

242 000 бюлетини за предстоящите избори за народни представители пристигнаха днес в Пазарджик, съобщават от областната управа.

Упълномощени представители на областния управител и на РИК Пазарджик, получиха бюлетините от печатницата в София. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до областната администрация в Пазарджик и днес ще бъдат предадени по график на общинските администрации с ескорт от МВР.

Общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на областния управител и охранявани от служители на МВР. Заедно с бюлетините пристигнаха и протоколи и изборни книжа, които предстои да бъдат разпределени на 12-те общини в областта.

На 17 март областната администрация предостави на общините лични предпазни средства и дезинфектанти на обща стойност 62260 лв. Количествата за всяка община бяха съобразени с предварителна информация за участниците в изборния процес и с указания на Министерството на здравеопазването за провеждане на изборите в условията на извънредна епидемиологична обстановка във връзка с COVID-19.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...