Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » ВМРО и Евгений Тодоров изненадаха минувачи по Главната с безплатна книга
ИЗБОРИ 2021 Пловдив Политика

ВМРО и Евгений Тодоров изненадаха минувачи по Главната с безплатна книга

Пловдивчани с въпроси към Евгений Тодоров и Борислав Инчев
Пловдивчани с въпроси към Евгений Тодоров и Борислав Инчев

Известният пловдивски журналист и общественик Евгений Тодоров раздаде десетки екземпляри от новата си книга „Сбогом, Америка, сбогом, Пловдив“ с личен автограф на  минувачите по главната улица на Пловдив. Импровизираната среща-разговор на популярния тв водещ, режисьор и писател, който е живата памет на Пловдив, беше инициирана от ВМРО. По този начин патриотичното движение изразява подкрепата си към българската литература.
Борислав Инчев – председател на ВМРО в Пловдив и втори в листата за предстоящия парламентарен вот на 4 април, е сред почитателите на Евгений Тодоров. Привлечен от автентичната пловдивска история, която е описана от автора, Инчев и водачът на листата на ВМРО в Пловдив Александър Сиди, подчертаха, че патриотите ще работят в следващия парламент за подпомагане на родната култура и запазване на нейната идентичност. „Филибелии винаги са се отличавали със своя характер и темперамент. Затова личности като Евгений Тодоров са живата памет на града. Техният труд трябва да се помни от поколенията“, каза Инчев пред избирателите.
Евгений Тодоров признава, че е работил повече от 15 години по книгата „Сбогом, Америка, сбогом, Пловдив“. Основният герой в нея е емигрантът Динко, който след 40-годишно странстване се завръща в града под тепетата. Пловдив обаче е много променен, различни са и старите му приятели.
ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...