Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Политика » ВМРО и Евгений Тодоров изненадаха минувачи по Главната с безплатна книга
ИЗБОРИ 2022 Пловдив Политика

ВМРО и Евгений Тодоров изненадаха минувачи по Главната с безплатна книга

Пловдивчани с въпроси към Евгений Тодоров и Борислав Инчев
Пловдивчани с въпроси към Евгений Тодоров и Борислав Инчев

Известният пловдивски журналист и общественик Евгений Тодоров раздаде десетки екземпляри от новата си книга „Сбогом, Америка, сбогом, Пловдив“ с личен автограф на  минувачите по главната улица на Пловдив. Импровизираната среща-разговор на популярния тв водещ, режисьор и писател, който е живата памет на Пловдив, беше инициирана от ВМРО. По този начин патриотичното движение изразява подкрепата си към българската литература.
Борислав Инчев – председател на ВМРО в Пловдив и втори в листата за предстоящия парламентарен вот на 4 април, е сред почитателите на Евгений Тодоров. Привлечен от автентичната пловдивска история, която е описана от автора, Инчев и водачът на листата на ВМРО в Пловдив Александър Сиди, подчертаха, че патриотите ще работят в следващия парламент за подпомагане на родната култура и запазване на нейната идентичност. „Филибелии винаги са се отличавали със своя характер и темперамент. Затова личности като Евгений Тодоров са живата памет на града. Техният труд трябва да се помни от поколенията“, каза Инчев пред избирателите.
Евгений Тодоров признава, че е работил повече от 15 години по книгата „Сбогом, Америка, сбогом, Пловдив“. Основният герой в нея е емигрантът Динко, който след 40-годишно странстване се завръща в града под тепетата. Пловдив обаче е много променен, различни са и старите му приятели.
ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...