Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » ПФК „Локомотив“ Пд с категорична подкрепа за ГЕРБ на изборите
БГ Футбол Важно ИЗБОРИ 2021 Локо Политика Спорт Спорт Важно

ПФК „Локомотив“ Пд с категорична подкрепа за ГЕРБ на изборите

В ПФК "Локомотив" Пд вярват само на Бойко Борисов.
В ПФК "Локомотив" Пд вярват само на Бойко Борисов.

Христо Крушарски с фланелка с лика на Бойко Борисов и надпис „Аз вярвам само на този човек“ на шатрата на ГЕРБ

Ваня ДРАГАНОВА

ПФК „Локомотив“ Пд обяви категоричната си подкрепа за ГЕРБ на изборите, а президентът на клуба Христо Крушарски обясни това с направеното от управляващата партия за спортните бази в цялата страна. Крушарски, легендата на отбора Христо Бонев, спортно-техническият директор Георги Иванов-Гонзо и Спас Гърневски, който също е бил президент на „Локомотив“ Пд, се събраха пред шатрата на ГЕРБ, облечени с фланелки с лика на Бойко Борисов и надпис „Аз вярвам само на този човек“.

„С присъствието им тук получаваме една много мощна подкрепа от футболен клуб „Локомотив“ Пд и на всички спортни деятели, които са свързани с футбола в черно-бялата част на Пловдив, и това е едно голямо признание за резултатите от работата, която свършихме до момента, и продължаваме да вършим в лицето на г-н Борисов и на г-н Здравко Димитров. Тази подкрепа, първо, ни кара да бъдем много горди, и, второ, е много важна за нас и ни ангажира с работата, която трябва да свършим, за да довършим проекта на „Локомотив“ и изобщо спортните бази в България и в частност в Пловдив. Тази подкрепа  е много мъжка постъпка от тяхна страна, тъй като, когато се очаква общината и държавата да помогнат и получим обратна връзка, сме много горди“, обясни градският лидер на ГЕРБ Иван Тотев, който е втори в листата.

„Аз съм доста години в този мач и съм тук, защото от 30 и повече години демокрация най-накрая започнаха да се дават пари за футбола. Доскоро футболът беше у лево, дето викат в наше село. Не е само за „Локомотив“ и „Ботев“, където и да погледнеш, в последните 4-5 години се направи много за футбола. Затова съм тук, защото всичките обещават, но само докато минат изборите“, каза Христо Крушарски.

„Не съм член на ГЕРБ, но докато Бойко Борисов се кандидатира за министър-председател, ако съм жив и здрав, ще гласувам за него“, декларира Христо Бонев.

На въпрос на ПловдивПрес на кого вярват в ПФК „Ботев“ Пд Иван Тотев каза, че в този клуб се отнасят с огромно уважение към това, което са свършили държавата и общината за ремонта на стадиона, и  очаква мощна подкрепа и този отбор, за да продълажт добрите политики на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...