Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Син на известен строителен предприемач е единият от напушените младежи
Важно Градът Крими

Син на известен строителен предприемач е единият от напушените младежи

Снимката е илюстративна

Синът на известен строителен предприемач е единият от напушените младежи, които са участвали в гонка с полицията в Пловдив. Това е  Тома Томов, син на бизнесмена Христо Томов, научи ПловдивПрес.

Полицейска патрулка е спряла колата на младежа и спътничката му на улица „Димитър Талев“ и униформените поискали документите.

Томов-младши и момичето казали, че не ги носят. Служителите на реда усетили силна миризма на марихуана от автомобила и попитали младежите дали в колата има забранени вещи. През това време девойката се опитала да хвърли найлонов плик, а младежът отказал да изгаси колата.

Полицаите решили принудително да ги извадят от автомобила, като единият хванал за ръката шофьора, а другият – момичето. Тома Томов обаче дал газ и потеглил рязко, ударил с предно дясно стъкло единия полицай, а след това и патрулката.

Последвала гонка с полицията по улиците на „Южен“. Преследването на бегълците продължило повече от час. Двамата оставили колата пред жилищен комплекс  и хукнали да бягат, но са задържани. Те са тествани за наркотици, пробите и на двамата са положителни./ПловдивПрес

Още новини по темата

В Пловдив хванаха напушени младежи след гонка с полицията

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...