Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » ИЗБОРИ 2022 » Стоянка Мавродиева: Моята кауза са децата!
ИЗБОРИ 2022 Политика Регион

Стоянка Мавродиева: Моята кауза са децата!

Стоянка Мавродиева
Стоянка Мавродиева

Моята кауза са децата, те са нашето бъдеще. Това заяви кандидатката за народен представител от патриотичната коалиция ВОЛЯ/НФСБ Стоянка Мавродиева на пред развълнувани майки от фондация „Искам бебе“.
На 14-тия си рожден ден фондация „Искам бебе“ връчи годишните си награди на дами, изявени с подкрепата си към семействата с репродуктивни проблеми.

Стоянка Мавродиева получи награда за проявена съпричастност към каузата да се раждат повече деца в България. Тя е майка на четири деца, уважаван юрист и кандидат за народен представител за град Пловдив и област Пловдив от гражданската квота на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ.

Стоянка Мавродиева, ВОЛЯ-НФСБ
Стоянка Мавродиева, ВОЛЯ-НФСБ

Стоянка Мавродиева се обръща към всички избиратели: Сега е моментът да разбием политическата мафия! Гласувайте с номер 24 и преференция 113 в защита на българските майки!

Стоянка Мавродиева: Гласувайте машинно! Аз съм вашият глас в парламента!

Купуването и продаването на гласове са престъпления

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...