Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Александър Държиков, ГЕРБ: Работим в интерес на гражданите и продължаваме с инвестициите в инфраструктура
ИЗБОРИ 2021 Политика

Александър Държиков, ГЕРБ: Работим в интерес на гражданите и продължаваме с инвестициите в инфраструктура

Инж. Александър Държиков и кмета на „Тракия” Костадин Димитров проведоха срещи с жителите на района
Инж. Александър Държиков и кмета на „Тракия” Костадин Димитров проведоха срещи с жителите на района

Синхронът в работата и целите на държавната и местната власт води до добри резултати в интерес на хората – в това бе категоричен кандидатът за народен представител и шести в листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив-град инж. Александър Държиков. Снощи заедно с кмета на „Тракия” Костадин Димитров той проведе срещи с жителите на най-младия пловдивски район.

„България и Пловдив се променят всеки ден. Виждате новите училища и детски градини, паркове, спортни зали, пътища. Управлението на ГЕРБ и на национално, и на местно ниво е гаранция това възходящо развитие да продължи”, заяви инж. Държиков.

Той допълни, че сред приоритетите на ГЕРБ е реализирането на важния за Пловдив проект за Югоизточния обход, за който правителството осигури 42 млн. лева. Директната връзка от пътен възел „Скобелева майка” до пътя Пловдив-Асеновград ще облекчи изключително много транзитния трафик и ще е още една транспортна алтернатива за придвижване на тракийци. Плануваният срок за изпълнението на обекта е 18 месеца.

„Следващата стъпка, след Югоизточния обход, за която бих работил целенасочено, е разширението и ремонта на връзката между Скобелева майка и АМ „Тракия”, защото тя допълнително ще облекчи трафика”, каза още Александър Държиков, настоящ председател на Общинския съвет в Пловдив и доказан експерт в областта на транспорта.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров заяви, че и в бъдеще ще продължат инвестициите в благоустрояването на парковете, в изграждането на спортни и детски площадки, тротоари, паркинги и улици в района.

Срещи с жителите на най-младия район в Пловдив проведоха и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Вера Тоскова, Ели Гатева и Петър Троянов.
На изборите на 4-и април коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...