Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Виктория Кацарска, втора в листата на ВМРО в Пловдив-област: Време е младите да поемат отговорност за България
ИЗБОРИ 2021 Интервю Политика

Виктория Кацарска, втора в листата на ВМРО в Пловдив-област: Време е младите да поемат отговорност за България

  • Важно е в парламента да създадем лоби от депутати от Пловдивска област за да привлечем повече инвестиции по европроекти
  • Образованието е друг важен приоритет. Ще се боря за завръщане на спорта в училище

Виктория КАЦАРСКА е втора в листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив- област. Кацарска е на 29 години, завършила с отличие СУ „Пейо Яворов“ и мaкроикономика в ПУ „Паисий Хилендарски“, владее руски и английски език. През 2011 г. едва на 19 години е избрана за общински съветник в Община Съединение. В момента Кацарска работи в IT компания като специалист по медиен анализ, маркетингови проучвания и обработка на информация.

-Как се решихте на стъпката да сте сред кандидатите на ВМРО за народни представители?

– Смятам, че в парламента трябва промяна, защото не е нормално някои депутати да са там вече 4 мандата. Време е млади хора да поемат отговорност, за да тръгне България напред. Винаги съм заставала отговорно зад потенциала на младите, защото вярвам, че ние сме бъдещето на нашата родина.

-Вие сте кандидат в Пловдив – област, запозната ли сте какви са проблемите в областта?

-Има много проблеми. В почти всички малки населени места голям проблем е канализацията и обратните води. Морално остаряла е инфраструктурата. Важно е в парламента да създадем лоби от депутати от Пловдивска област, независимо от тяхната партийна принадлежност, за да привлечем повече инвестиции по европроекти и да се направят сериозни инфраструктурни промени в населени места в областта, на които дълго време не е обръщано внимание.

Образованието е друг важен приоритет. Ще се боря за завръщане на спорта в училище. Важно е храненето на децата в училищата и детските градини. Където може трябва да бъдат възстановени ученическите столове и децата да се хранят с качествена храна.

-Как ще работите с хората?

-За мен няма значение дали съм депутат или общински съветник, важното е да си човек. Да помогнеш на непознат, който има нужда от подкрепа. Това е човешката страна за решаване на всеки един проблем. Ние, младите, трябва да върнем човешкото отношение между хората.

-Вие сте „златната ябълка“ между трима братя, какво е за Вас семейството?

-Израснала съм в голямо семейство. Майка ми е дългогодишен учител по руски език, баща ми е предприемач, създал е бизнес, който успешно се управлява от моите трима братя. Благодарение на това, че съм израснала в голямо семейство, съм научена да отстоявам твърдо позицията си. За мен семейството е над всичко.

-Какъв пример искате да дадете на младите хора като Вас?

-На 19 години бях избрана за общински съветник и влезнах в политиката едновременно с висшето си образование. Още тогава разбрах, че младите трябва от рано да поемат отговорност. Искам да съм пример за младите да дават всичко от себе си за развитието на нашата родина. Зад компютъра е много лесно да коментираш.

-Защо хората да гласуват за Вас и ВМРО?

-Защото сме № 1 и каквото обещаем, го изпълняваме.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...