Quantcast
Новини Пловдив » Кадър на деня » Освежават пешеходните пътеки в община „Родопи” СНИМКИ
Кадър на деня Регион Родопи

Освежават пешеходните пътеки в община „Родопи” СНИМКИ

Ще бъдат пребоядисани над 20 километра надлъжна хоризонтална маркировка и повече от 200 кв.м пешеходни пътеки

Пребоядисване на пешеходните пътеки и освежаване на осевата линия по общинските пътища
започна на територията на „Родопи”. Ще бъдат пребоядисани над 20 километра надлъжна хоризонтална маркировка и повече от 200 кв.м пешеходни пътеки, острови и надписи. Сумата за тази дейност е на стойност около 20 хиляди лева.

След снеговалежите през зимата боята трябва да се поднови. На места боята е изтрита и пешеходните пътеки са трудно забележими. Това е предпоставка за пътни инциденти. Тук става дума за човешки животи , коментира кметът на община „Родопи” Павел Михайлов.

В момента се работи в село Устина, където с нова боя е съществуващата маркировка по основната улица в селото. Екипи на фирмата –изпълнител опресняват маркировката и на територията на село Оризари, както и на пътния участък в село Кадиево от ЖП надлеза до пенсионерския клуб в селото.

С акрилна боя с перли вече е обновена маркировката от Околовръстното шосе по стария път за село Марково, участъка от кръговото кръстовище за селата Браниполе-Белащица до табелата за село Белащица, както и трасето от Кукленско шосе в посока Брестник.

Освежена е цялата пътна маркировка между Ягодово и Крумово./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...