Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Политиките от програмата на ГЕРБ обсъдиха с пловдивчани Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев
Градът ИЗБОРИ 2021 Политика

Политиките от програмата на ГЕРБ обсъдиха с пловдивчани Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев

Срещите на шатрата на ГЕРБ
Срещите на шатрата на ГЕРБ

Осигуряването на справедливост в обществото във всички сектори, грижата за околната среда, приоритетните проекти в регионалното развитие и инфраструктурата обсъдиха на с граждани кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 16 МИР Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев. Това стана по време на срещите им на предизборния пункт в центъра на града.

„В политическата програма „България следващо поколение” е записано, че ще продължат усилията за изграждането на справедлива, независима и прозрачна съдебна система, включително и чрез промени в конституцията. Ще работим за подобряване експертизата при подготвянето на законопроектите, особено при прилагането на евродирективите”, заяви четвъртият в листата Радомир Чолаков. Той е доказан юрист, специализирал е медийно право във II Юридически факултет на Хамбургския университет, автор е на книги и научни статии.

Доц. Стефан Шилев бе категоричен, че грижата за околната среда е грижа за хората. „Във фокуса на политиката на ГЕРБ е човекът –неговото здраве и благосъстояние, сигурност и високо качество на живот. Политиката ни в сектор „Околна среда“ е подчинена на нашето разбиране, че съхранението и развитието на природния капитал на България, както и неговото ефективно и разумно управление, осигуряват по-добро качество на живот и стимулират растежа на икономиката“, допълни доц. Шилев – преподавател във ВУЗ, дългогодишен ръководител на екологичната дирекция в Община Пловдив и РИОСВ.

„Ще подкрепяме ключовите проекти за Пловдив и региона – трета лента на пътя Асеновград-Смолян, още една лента на АМ „Тракия“ между София и Пловдив, развитието на летището и др. Считам, че добрата свързаност със столицата оказва влияние върху икономическия подем на Пловдив“, заяви Мирослав Тенев, който е юрист, специалист в сферата на строителството и инвестициите и към момента е ръководител на младежката организация на ГЕРБ в града.

На 04.04.2021 г. гласувай за тези, които са доказали, че могат, с номер 28 в интегралната бюлетин- коалиция ГЕРБ-СДС!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...