Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Илиана Раева за битката с COVID-19: Повярвайте, коварен е, тежко е
COVID-19 България Важно

Илиана Раева за битката с COVID-19: Повярвайте, коварен е, тежко е

Илиана Раева
Илиана Раева

За 20-дневна тежка борба с COVID-19 призна президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Във Facebook тя сподели, че цялото ѝ семейство е изкарало болестта.

„Беше тежко. Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени“, пише Раева и благодари на лекуващия си лекар кап. Людмил Караканов.

Ето какво е написала Илияна Раева в профила си:

„След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко…

В такъв момент подкрепата е толкова е важна…

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна…. Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.
Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата.

Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е… семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми… бебето…
Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите – нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. д-р Караканов.
Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!
Бог да ни пази всички и нашите ангели – докторите!
Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...