Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Инж. Владимир Кисьов: Ние трябва да работим за развитието на българското земеделие, за да не се обезлюдяват българските села
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика Регион Стамболийски

Инж. Владимир Кисьов: Ние трябва да работим за развитието на българското земеделие, за да не се обезлюдяват българските села

Владимир Кисьов със земеделски производители в Куртово Конаре.
Владимир Кисьов със земеделски производители в Куртово Конаре.

Водачът на листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив-област от гражданската квота инж. Владимир Кисьов посети земеделски производители в село Куртово Конаре.
„60 семейства работят в тази оранжерия. Ние трябва да работим за развитието на българското земеделие, за да не се обезлюдяват българските села. Ние ще работим за земеделие с висока придадена стойност“, заяви инж. Кисьов.
„Трябва по всякакъв начин да изравним субсидиите на българските и европейските земеделци и да работим за интегрирани програми за развитието на овощарството, зеленчукопроизводството и пчеларството. Не трябва да допускаме дъмпинг на цените чрез внос на продукти от трети страни. Трябва да повишим контрола срещу такива вносители на продукция. Трябва да продължим и натиска към търговските вериги да предлагат все повече българска продукция.
Ще се борим и за подкрепа на семейните стопанства чрез облекчено финансиране на техни проекти. Очаквам да подкрепите ВМРО с бюлетина №1, защото ние знаем как“, призова Кисьов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...