Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Манол Генов,БСП: Областният управител на ГЕРБ-Пловдив да престане да злоупотребява с държавата в партийна полза
ИЗБОРИ 2021 Политика

Манол Генов,БСП: Областният управител на ГЕРБ-Пловдив да престане да злоупотребява с държавата в партийна полза

Манол Генов

За целия период на предизборната кампания водачът на листата на ПП ГЕРБ за 17 МИР и областен управител Дани Каназирева, не престана да смесва партийни обещания с реалните правомощия на държавна власт и държавни фирми и процедури. Опитах се няколко пъти колегиално да я предупредя публично, но очевидно е въпрос на морал и почтеност, а и на представа кой как може да дръзне да употребява държавата с користни партийни цели. Това заяви водачът на листата на БСП за България за 17 МИР Манол Генов.

Недопустимо е в тежкия казус с водоснабдяването и качеството на питейната вода на пловдивското село Брестовица, известен като публичен казус далеч преди предизборната кампания, да се правят партийни предизборни манипулации и реални процедури и ангажименти на държавни структури да се представят като актив на точно определена партия.

Уви, Каназирева не се поколеба като кандидат за депутат и водач на листата на ПП ГЕРБ в Пловдив област да консумира непочтено и противозаконно позицията си на областен управител, при това, докато е в официален отпуск от този пост. Като кандидат депутат ли или като част от партийна платформа Каназирева си позволява да облъчва населението на Брестовица и да ползва предизборно действащи кметове като част от местната власт, това не разбирам, казва Генов.

Не е работа на партийна кампания на нито една партия да си приписва като свои заслуги как вече имало договор за нови сондажни кладенци и как държавната фирма „Водоснабдяване и канализация“ имала договори с фирма- изпълнител и пр. Тази информация я има всеки, включително и подробности, които не са съвсем удобни на ПП ГЕРБ по казуса, значи ли, че всеки в предизборната кампания трябва да тръгне да размахва пред хората байрак с нея, пита Генов.

Държавата е длъжна да реши проблема с качествено водоснабдяване и безопасна питейна вода на всяко населени място, а г-жа Каназирева е време да навакса и след изборите да бъде повече коректна кога представлява държавата и кога партията, която в момента й е изгодно. Затова в тази предизборна кампания така и не успя да не ползва държавния си пост в полза на желанието си да блесне с поредното си политическо присъствие, заключи Генов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...