Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Екология » ОП „Градини и паркове“ възстанови шахти в пловдивски парк, унищожени при вандалски прояви
Екология Община Пловдив Случка на деня

ОП „Градини и паркове“ възстанови шахти в пловдивски парк, унищожени при вандалски прояви

Шахтите са били увредени от вандали.
Шахтите са били увредени от вандали.

Работници на „Градини и паркове“ възстановиха шахтите от поливната система в Парка на репресираните в район „Тракия“.

„Реагирахме незабавно, след като получихме сигнали от граждани, че капаците на шахтите са унищожени. Паркът е сред най-оживените места за отдих в района. Освен възрастни хора, тук със своите майки идват десетки малки деца, които трябва да играят в безопасна среда, а в шахтите има електроклапани, макар и с нисък волтаж напрежение. Още вчера обезопасихме мястото, а след спешна доставка тази сутрин поставихме изцяло нови шахти“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

Той призовава хората да пазят, а ако станат свидетели на вандалски прояви, да сигнализират компетентните институции на телефон 112, за да може извършителите да бъдат установени и санкционирани. По думите му възстановяването след всяко посегателство върху общинската собственост е за сметка на допълнителен ресурс, който би могъл да се използва за развитието на зелената система на Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...