Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Каназирева: Доброто взаимодействие между местната и държавната власт преобразява видимо общините
Важно ИЗБОРИ 2021 Перущица Политика Регион

Каназирева: Доброто взаимодействие между местната и държавната власт преобразява видимо общините

Започва ремонтът на пл. "27 Априлий" в Перущица.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ от гражданската квота за 17 МИР Дани Каназирева присъства на първа копка на обновяването на площад „27 Априлий“ в Перущица. Заедно с нея бяха и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, народният представител в 44-ото Народно събрание ген. Константин Попов и кандидатът за народен представител Владимир Пильов.

В края на миналата година правителството на ПП ГЕРБ осигури средствата за реновирането на площада в размер на 733 816 лева. Този ремонт е изключително важен за развитието на Община Перущица, която е с огромен потенциал в областта на туризма и с богато културно-историческо минало.

„За мен е огромна чест и удоволствие да бъда днес тук, сред вас и заедно да дадем старт на този изключително важен за Перущица проект. Благодаря на кмета на общината, че е толкова активна и амбициозна. През цялата тази тежка година на изключително много предизвикателства пред нашия регион, в национален и световен мащаб, имахме прекрасна комуникация и работихме много добре заедно“, заяви Каназирева.

От своя страна кметът на Перущица Мария Вълканова заяви, че това не е последният проект който ще се реализира с помощ от държавата, а предстоят много други, които ще радват всички жители и гости на града.

Каназирева допълни, че оттук нататък местна и държавната власт си поставят следващите цели, защото счита, че тази вече е постигната. „Очакваме с помощ от правителството да бъде реновиран Паметникът на трите поколения, който всички жители обичат и е символ за града. Освен това се надяваме, че в най-скоро време ще бъде започнат и ремонтът на пътя от Перущица до Йоаким Груево, който също е дълго чакан от жителите на Перущица“.

Водачът на листата за пореден път заяви пълната подкрепа – своята и на колегите си кандидати за народни представители, към хората от общината и изрази надеждата, че и занапред ще работят все така активно и с енергия с местната власт.

„Като кмет, издигнат от ПП ГЕРБ, се надявам, че листата на ГЕРБ-СДС ще бъде подкрепена от Вас на 4 април, за да продължи развитието на Перущица. Гласувайте за силния отбор на ГЕРБ-СДС с номер 28  в бюлетината“, обърна се Вълканова към своите съграждани.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...