Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Кандидати от ГЕРБ към пловдивчани: Развитието на Пловдив е нашата кауза!
ИЗБОРИ 2021 Политика

Кандидати от ГЕРБ към пловдивчани: Развитието на Пловдив е нашата кауза!

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив Радомир Чолаков, Спас Гърневски, Николай Арабаджиев, Мирослав Тенев и Емил Русинов се срещнаха с пловдивчани
Част от кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив.

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в град Пловдив Радомир Чолаков, Спас Гърневски, Николай Арабаджиев, Мирослав Тенев и Емил Русинов заедно проведоха срещи с граждани на централния агитационен пункт на ПП ГЕРБ, който се намира на площад „Стефан Стамболов“.

Четвъртият в листата Радомир Чолаков заяви, че управлението на ГЕРБ няма реална алтернатива и това го доказват цифрите и фактите. Като юрист с опит, в следващия парламент той ще работи за увеличаване периода за обществени обсъждания на законопроектите, използвайки най-добрите европейски практики.

„Развитието на Пловдив и региона е нашата кауза. Като бивш кмет на града и човек с голям опит в политиката на местно и национално ниво, считам, че гласът ми в парламента ще се чува добре. Ще използвам това, за да защитавам интересните на пловдивчани по най-добрия начин“, заяви петият в листата Спас Гърневски.

В програмата „България следващо поколение“ е заложена дигитална трансформация на публичния сектор. Един от приоритетите в нея е дигитализирането на ключовите регистри в страната, сподели 16-ият в листата Николай Арабаджиев, който е представител на младежката организация на ГЕРБ.

За политики, насочени към младите хора, говори Мирослав Тенев -17-ти в листата с кандидати за народни представители и ръководител на МГЕРБ в Пловдив. Той обясни, че основната задача е да бъде осигурена среда за социална, професионална и личностна реализация в България. И даде като пример развитието на Пловдив през последните години. С привличането на световни и европейски компании градът е предпочитан за реализация на много млади хора.

Образованието остава основен приоритет в програмата на ПП ГЕРБ, това ще доведе до по-голяма добавена стойност в икономиката, а от там и до по-високи доходи след четири години – минимална заплата 1000 лв. и средна пенсия 600 лв., каза 18-ият в листата Емил Русинов, които е икономист и общински съветник.
На 04.04.2021 г. коалиция ГЕРБ-СДС е с № 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...