Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » ОП „Градини и паркове“ разчиства пътеките на Гребната база от паднали дървета
Случка на деня

ОП „Градини и паркове“ разчиства пътеките на Гребната база от паднали дървета

След сигнали на граждани за паднали при последната буря дървета на Гребната база екипи на „Градини и паркове“ разчистват екопътеките
След сигнали на граждани за паднали при последната буря дървета на Гребната база екипи на „Градини и паркове“ разчистват екопътеките

След сигнали на граждани за паднали при последната буря дървета на Гребната база екипи на „Градини и паркове“ разчистват екопътеките край изтрезвителя. „Със затопляне на времето се очаква все повече хора да излизат сред природата, затова се стремим да реагираме бързо на всеки сигнал, свързан с тяхната безопасност“, каза директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

Преди около десетина дни паднали дървета и клони бяха премахнати в участък на ул. „Отдих и култура“ и ул. „Рая“, откъде преминават много граждани.

Предстои съвместни комисии с еколозите от районите „Западен“ и „Тракия“ да направят експертна оценка за състоянието на видимо изцяло или частично изсъхнали дървета съответно на Гребната база и в „Лаута“.

След като бъдат дадени конкретни предписания и издадени заповеди от районните кметове, ОП „Градини и паркове“ ще предприеме необходимите санитарни дейности, увери Козарев.
Телефонът на „Градини и паркове“ за сигнали е 032/624 301./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...