Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » ВМРО закри кампанията в Пловдив-област в града на Апостола на Свободата
ИЗБОРИ 2021 Карлово

ВМРО закри кампанията в Пловдив-област в града на Апостола на Свободата

ВМРО закри предизборната си кампания в 17 МИР Пловдив област в града на Васил Левски – Карлово.
Водачът на листата на патриотите инж. Владимир Кисьов проведе срещи с граждани от Карлово, Сопот, Клисура и Калофер  – градове, в които изконните български традиции се съхраняват най-силно.

„Основната визия на ВМРО е да поддържаме ревностно нашите традиции, да се развиват съвременните патриоти – хората, които произвеждат, особено тези от малките производства. Направих много срещи с хора в областта и не съм от тези, които ще дойдат сега и след 4 години пак. Категорично заявявам, че за мен фамилията, родът и кръвта са най-важни“, заяви инж. Кисьов.

„Трябва успели в своята област да влезем в политиката, за да тръгне България напред. Многократно повторих, че е важно да има лоби в парламента от депутати от Пловдив и областта, защото трябва да мислим 10-15 години напред. И през тези години ще трябват подготвени експерти, които да защитават новите проекти. Винаги съм казвал, че всичко започва и свършва с политиците. Не може човек от Петрич да води листа в област Пловдив. Важно е повече местни хора, които познават проблемите в областта да влязат в парламента, да сме близо до хората и заедно да решаваме проблемите. Ние винаги оставаме тук. В следващия парламент трябва да направим център-дясно управление, затова и моето условие пред г-н Каракачанов бе да не се коалираме с БСП. Сега хората трябва да ни подкрепят за всичко, което направи ВМРО в последните години. Ние трябва да продължим. Когато спре музиката, трябва да има стол за нас“, категоричен е инж. Кисьов.

След срещите си с гражданите инж. Кисьов се поклони пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...