Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Елена Пешева, ВОЛЯ и НФСБ: Жените от ВОЛЯ ще бъдем гласа на българките в НС
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Елена Пешева, ВОЛЯ и НФСБ: Жените от ВОЛЯ ще бъдем гласа на българките в НС

Елена Пешева
Елена Пешева, фотограф: Костадин Кръстев-КОКО

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ има силно представителство на жените в листите си. Така беше и в 44-то Народно събрание, където групата на ВОЛЯ имаше преобладаващ процент дами. „Както е казала Маргарет Тачър – в политиката, ако искаш нещо да бъде казано- потърси, мъж. Ако искаш нещо да бъде направено – потърси жена. Ние, жените от ВОЛЯ показахме, че можем да работим отговорно, бързо и със сърце, че можем да направим политиката не само по-красива, но и по-грижовна към проблемите на хората“, заяви Елена Пешева. Тя е водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив. „Умните жени са богатство за държавното управление”, казва Веселин Марешки.

„Жените от ВОЛЯ ще бъдем гласа на българските жени. Ще продължаваме да работим активно за опазването на децата и семействата, за съхраняването на традиционните семейни ценности. Аз съм майка на децата си, а не Родител 1, както се опитват да ни наложат сбърканите либерални представи“, каза още Елена Пешева.

Дамите от коалицията разработиха специална програма в подкрепа на децата, жените и семействата, наречена „Пътна карта на детското щастие”. Те настояват за несимволично увеличение на детските надбавки като те да са предназначени за всички деца, независимо от доходите на родителите им. Подкрепата за раждаемостта при двойки над 18г. и с минимум средно образование също е сред приоритетите за справяне с демографската криза. От Патриотичната коалиция са предвидили безплатни учебни помагала и униформи за всички ученици. На първо място е мярката безплатни лекарства за учениците до 18г. Това са само част от планираните политики, ако патриотите от ВОЛЯ и НФСБ са в следващото управление.

Дамите от коалицията направиха и оригинално видео- послание от тях към жените на България. За първи път виждаме политическа сила, която обръща специално внимание на българката, семейството, децата. Разбирането на патриотите е, че това са устоите на нацията и държавата. Затова тези политики трябва да са на първо място.

„Сигурна съм, че в следващия парламент ще има повече грижа към децата и семействата, ако в него има повече жени- патриоти. Ние живеем с реалните проблеми на хората затова здравето и доходите на българите са наши приоритети, от които не можем да се откажем“, категорична е още Елена Пешева. Тя е единствената пловдивчанка сред водачите на листи в 16-и МИР в Града под тепетата. „Познавам добре проблемите на родния ми град и ще продължа да работя активно за пловдивчани“, допълни Пешева. В интегралната бюлетина Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...