Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Политика » Иван Тотев, ГЕРБ: Подкрепете отново развитието на любимия Пловдив!
Важно Градът ИЗБОРИ 2022 Политика

Иван Тотев, ГЕРБ: Подкрепете отново развитието на любимия Пловдив!

Отборът на ГЕРБ закри кампанията си.
Отборът на ГЕРБ закри кампанията си.

„Призовавам пловдивчани да подкрепят развитието на нашия любим град, като на предстоящите парламентарни избори отново  гласуват доверие на ГЕРБ за още един управленски мандат.“ Това заяви пред десетки симпатизанти областният координатор и втори в листата на ГЕРБ-СДС за 16 МИР инж. Иван Тотев при закриване на предизборната кампания в Пловдив.

Той е категоричен, че само убедителна победа на ГЕРБ може да гарантира, че започналото през последните години възходящо развитие не само на Пловдив, но и на региона и цялата страна ще продължи.

„В хода на кампанията пловдивските кандидати за народни представители поехме ангажименти, които ще отстояваме на национално ниво.  От изключителна важност е успешното завършване на инфраструктурните проекти и в Пловдив, и в региона – околовръстното шосе, разширението на автомагистрала „Тракия“ и пътя за Смолян. Има голямо значение кой ще управлява и кой има воля да свърши всичко това“, посочи инж. Тотев.

Според него победата на ГЕРБ дава възможност за по-нататъшното утвърждаване на Пловдив и като индустриален град, и като културна столица на България от европейски мащаб.

„Подкрепата на държавата за културния сектор е от изключително значение, така че да се гарантира устойчивост на проекта „Европейска столица на културата“. Всичките ни достижения през последните години са благодарение на силната подкрепа от правителствата с премиер Бойко Борисов.  Има още много задачи, свързани с културната инфраструктура – концертната зала, операта, галерии и музеи“, посочи инж. Иван Тотев.

„Благодаря на всички членове и симпатизанти  на ГЕРБ, които се включиха в кампанията в тази напрегната и безпрецедентна обстановка. Благодаря на всички граждани, които ще участват на 4 април  за нормалното протичане на изборите“, допълни областният координатор и втори в листата на Пловдив-град.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в интегралната бюлетина. Водач на листата в Пловдив е председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...