Quantcast
Новини Пловдив » ИЗБОРИ 2021 » Дани Каназирева: Дадох своя вот за силни региони, важни за правилния път за развитие на страната
ИЗБОРИ 2021 Раковски Регион

Дани Каназирева: Дадох своя вот за силни региони, важни за правилния път за развитие на страната

Каназирева гласува с хартиена бюлетина.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС от гражданската квота за 17 МИР Дани Каназирева гласува в ОУ „Христо Ботев“ в кв. „Секирово“ в Раковски.

„Днес съм тук, защото искам лично да поздравя всички, които празнуват Великден и да им пожелая светли и благословени празници“, заяви Каназирева след като упражни правото си на глас. Тя допълни, че гласува в областта като водач на листата и в подкрепа на своите колеги.

„Гласувах за дясно, проевропейско управление, което да даде на България стабилност и сигурност, за да преодолеем заедно кризата и последствията от нея – в здравен, социален и икономически аспект, без да губим постигнатото до момента. За да продължи започнатото като подкрепа от държавата и институциите, както за всеки отделен човек, така за бизнеса и всичко свързано с обществения живот. Цялата ни кампания беше позитивна, толерантна и с уважение, защото вярвам, че с омраза не се печели и съм сигурна, че резултатът днес ще го покаже. Дадох своя вот за силни региони, важни за правилния път за развитие на страната. За повече инвестиции, решаване на проблемите в пътната и ВиК инфраструктура, опазването на околната среда, образованието и културата. За политика близо до хората“, заяви още Каназирева.

Тя пожела на всички успех и повече разумно, отговорно и държавническо поведение.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...