Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Кметът на „Родопи“ Павел Михайлов с благодарност към здравните работници в Световния ден на здравето
Регион Родопи

Кметът на „Родопи“ Павел Михайлов с благодарност към здравните работници в Световния ден на здравето

Павел Михайлов
Павел Михайлов

Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов поздрави всички служители, работещи в сферата на здравеопазването на територията на населените места в общината. Повод за обръщението е Световният ден на здравето и Деня на здравния работник.

Уважаеми здравни работници,

Вие сте хората, на които ежедневно доверяваме здравето си и здравето на нашите близки!
Във времена на пандемия, социална дистанция и страх, Вие сте професионалистите, станали символ за силата на човешкия дух, милосърдие и търпение.

Преди една година Вие бяхте първите, които се изправихте срещу опасността, наречена COVID-19. Въпреки физическото изтощение и екстремните условия, при които работите, Вие неизменно оставате до Вашите пациенти.

В тази напрегната ситуация няма големи или малки Герои! В тази Битка всеки е важен. Но Вашата мисия вече една година е на първа линия, за да спасите човешки живот, да помагате на хората при болката, да вдъхвате кураж, изправени пред страданието.

В Световния ден на здравето се покланяме на всеки един от Вас – общопрактикуващите лекари, денталните практики, завеждащите здравните кабинети в общинските училища и детски градини в нашата община „Родопи” до фармацевтите. Вие сте опората, доверието и сигурността, от които имат нужда хората днес.
Поклон пред Вашата човечност, сила и огромна отговорност да се грижите за другия.”

Кметът Павел Михайлов пожела на медиците да не губят надежда и вяра в доброто, да бъдат борбени, със силна воля и несъкрушим морал./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...