Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » „Медлайн“ и „Централ Хоспитал“: Честит празник, колеги!
Здраве Мнения Пловдив

„Медлайн“ и „Централ Хоспитал“: Честит празник, колеги!

Скъпи, колеги!

Приемете най-сърдечни поздрави по случай 7 април – Световния ден на здравето!

Това е нашият празник, на който традиционно приемаме благодарности от пациентите, на които сме помогнали. За втора поредна година ние го посрещаме в необичайна обстановка, белязана от пандемията от COVID-19. Повече от 12 месеца ден и нощ вие се борите с опасната зараза, която не подмина вас и вашите семейства.

Затова мениджърският екип на Goldenburg Organisation благодари на всички, които работят в Медицински център-1 и в болниците – „Медлайн“ и „Централ Хоспитал“.

И ако има нещо, за което всички можем да се зарадваме в тези трудни дни, то е, че кризата реабилитира безапелационно здравната система и показа нейните най-ценни страни. Цялото общество видя колко неизчерпаеми са възможностите на лекаря, специалиста, медицинската сестра, болногледача, хората в аптеките и в спешна помощ, когато изпълняват своя професионален дълг.

Приемете дълбоката признателност на ръководството на Goldenburg Organisation за силата и смелостта, с които денонощно воювате с коронавируса. Благодарим ви за грижите за най-ценното човешко богатство – здравето.

Нека на 7 април в 12 ч. се присъединим към инициативата на БЛС – да сведем глави и да отдадем почит към нашите повече от 120 загинали колеги от цялата страна.

Заедно ще се справим!

Пожелаваме ви здраве и късмет!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...