Quantcast
Новини Пловдив » Локо » Фенклубът на Локо пита в открито писмо защо се бави строежът на стадиона
БГ Футбол Локо Мнения Посоки Спорт Спорт Важно

Фенклубът на Локо пита в открито писмо защо се бави строежът на стадиона

Стадион Локомотив
Стадион Локомотив

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) публикува обръщение до Община Пловдив, фирмите Рудин ООД и Инжпроект ООД, както и до ПФК Локомотив, в което изразява безпокойство от забавянето на строителните дейности на стадиона. От черно-бялата общност настояват да узнаят на какво се дължи забавянето и кой е отговорен за това.

Позицията на фенклуба без редакторска намеса:

До Община Пловдив, Рудин ООД, Инжпроект ООД, ПФК Локомотив Пловдив

След поредната информация за забавяне на поставените от самите вас срокове за строителството на стадион „Локомотив“, част от които публикуваме, искаме да зададем няколко конкретни въпроса:

  • По какви причини възлагането за проектиране от община Пловдив се извърши чак на 08.03.2021 г., след като поръчката е подписана на 31.12.2020 г?
  • Кой носи отговорност за огромното забавяне, заради което законовият срок от 45 дни за изготвяне на идейния проект започна да тече едва след 08 март 2021 г.?
  • Какво пречи на фирмата, която проектира стадиона, 100 дни след подписване на договора за поръчката все още да няма изготвен идеен проект?
  • Кога представители на тази фирма смятат да представят проекта пред обществеността? Това е обществено значим проект, финансиран с държавни средства, а не частен проект, поради което обществеността е пряко заинтересована.
  • Г-н Живко Желев, управител на фирма Рудин, кога да очакваме реални действия по стадиона? Моля да се ангажирате с конкретна дата.
  • Защо се предвижда да се строи по трибуна на година и това не е ли абсурден срок за фирма с капацитета на Рудин ООД?
  • Настояваме визията на бъдещия стадион Локомотив да бъде представена за обсъждане пред феновете, преди да бъде внесена в общината, нещо което неколкократно беше обещано на предишни срещи. За нас стадионът е втори дом и е логично нашето мнение да бъде отчетено.
  • Ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, като представители на една голяма общност, държим на пълна прозрачност, адекватна информация и очакваме отговорите на тези въпроси в най-скоро време без повече отлагане!
  • Настояваме за периодично предоставяне на информация за напредъка на работата по проекта.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...